» Ett paket kommer lastat med..Igår fick jag ett efterlängtat paket signerat Therese Sennerholt. Måste köpa en ram till den,
sen får ni se vilken jag valde. Ni kanske har någon gissning? Fin som bara den är den i alla fall.
Har velat fram och tillbaka här ett tag innan jag bestämde mig för att slå till.
Svårt att välja när allt är så himla fint. Det fick bli budskapet som tilltalade mig allra mest.

Fint innehåll + ett handskrivet kort (sånt gillar jag!) och snabb leverans, perfekt!
» Min vardag | |
#1 - - tinajo:

Förstår att det inte kan ha varit helt lätt att välja! :-)Vill önska dig ett Gott Nytt År! :-)

#2 - - Therese:

Åh, vad kul! Alla hennes är så himla fina. Spännande att de vilken du har valt sen då:)Ha ett riktigt gott nytt år! Kram Therese

#3 - - Dessi:

Åh, spännande! Therese Sennerholt är en favorit även här! :)

#4 - - Lili:

spännande :)

jag önskade mig pengar i julklapp till en tavla, så blir till att beställa en här nu efter nyår! Finns så många fina men jag vet precis vilken jag vill ha, spännande att se vilken du valde :)

Gott nytt år och hoppas du får en toppen dag i morgon!

#5 - - camilla:

Aah spännande! Jag kör en gissning och tror du har valt "Being passionate is the shit"Är själv sugen på en till. Det är ju det där med beslutsångesten samt att det kommer nya fina hela tiden.. :)

#6 - - Dessi:

Visade min sambo sidan nu också och han hittade genast en tavla han vill ha vid sin säng, så nu blir det nog att vi ska beställa varsin. Och nu vill han genast att vi ska åka och handla färg och måla om vår sovrumsvägg i morgon så vi kan måla om nyårsdag- inte mig emot!Ja, tidningsstället är från Åhlens. Har nog haft det i snart 1,5 år, och jag ÄLSKAR det! Så läckert! Slå till om du hittar det! Jag vill ha ett svart från Designtorget som ska stå där uppe, tidningsförvaring kan man inte få för mycket av...

#7 - - Åse - Interiörguiden:

Jag vill så gärna ha en tavla av henne också, min favorit är "Helvetets jävla skit" med vackra snirkliga bokstäver, helt underbar!Gott Nytt År!

#8 - - Dessi:

Jonas vill ha "I'm actually a little fucked up" i 40x50, så jag får välja en poster i den storleken. Kan dock inte riktigt bestämma mig för vilken jag vill ha, finns så många fina! Ska nog också beställa hem vykorten och ha här hemma någonstans...Gott nytt år!

#9 - - camilla:

Jag köpte en av hennes första tryck "You are the butter on my bread" den passar bra i köket :)Då blir min andra gissning "Only you can make it happen"? Den är grymt fin!Gott nytt år till dig också! Hoppas du får ett lyckat nyårsfirande.

Upp