» När inspirationen tryter

 
Här har det varit tyst alldeles för länge, men så är det när energin och inspirationen tryter.
 
Ni får oftast bara se mig genom vårat hem, men idag tänkte jag skriva lite om mitt arbete.
Webshoppen driver jag på sidan om en heltidsanställning som avdelningsansvarig på City Gross.
Hem & Fritid. Jag har huvudansvaret för leksaker, kläder, kontor, badrum, husgeråd, babyvård och blöjor.  
 
Jag var nere i Skåne i några dagar för snart två veckor sen på en ledarskapsutbildning. En satsning på unga talanger inom koncernen. Ett kvitto på att jag gör ett bra arbete. En väldigt bra och givande kurs, men också väldigt intensiv och bitvis lite jobbig. Del två blir i slutet av maj och sedan ska vi göra ett projektarbete över sommaren. Detta ska redovisas under den tredje och sista delen som kommer att hållas i september.
 
Sen jag kom hem har det varit full fart hela dagarna, vår- och sommarsortimentet ska byggas upp och pallarna väller in på lagret. Jag gillar att bygga om och nytt, men det tar på krafterna. Under dessa perioder, när tröttheten kommer krypandes så fort man landar innanför dörren blir blogg, webshop och fotograferande lidande.
 
Men webshoppen är något jag verkligen vill satsa på! Därför är ni så himla viktiga för mig.
Jag funderar konstant på vad jag ska göra för att webshoppen ska bli ännu bättre, sortimentet ännu attraktivare och vad ni vill se. Vilka produktbilder gillar ni? De med produkten i fokus eller mer inspirerande bilder? Vad värdesätter ni när ni handlar på nätet? Något jag själv har märkt är att många är dåliga på att svara på mail från kunder och det är något som jag värdesätter - jag svarar så fort jag kan! Oavsett om det är helg eller kväll.  
 
Hoppas att ni orkade läsa allt och framför allt - kom gärna med värdefull input!
Ha en riktigt fin söndag!
» Min vardag | |
Upp