» Gult är inte fult


Tamburmajor Ilva 399kr, Tapet inreda.com 650kr, Ljuslykta Kivi dukatbord.se 339kr, Skänk Ilva 9999kr, Vas i keramik Ilva 399kr, Hyllset inreda.com 1200kr.

Jag älskar vit inredning (gärna högblankt, strikt och modernt) och tycker att det fungerar utmärkt som bas om man vill ha lite mer färg i sitt hem. En färg som jag personligen blir glad av och som skapar en fin kontrast till det vita är gult. De flesta färger passar dock till vitt och vad man väljer är en smaksak.
Såg en gul fondvägg i ett rum där det vita dominerade i övrigt i Plaza Interiör för ganska länge sen nu, men bilden finns fortfarande kvar i mitt huvud och på gamla bloggen - kika på bilden HÄR. En kul detalj med just den fondväggen är att de har målat ut det gula en liten bit på de andra väggarna. 

Gult är inte fult.

» När mörkret smyger sig på..Lite söndagsbilder.

Jag skulle behöva en ordentlig dos med energi, glädje och kreativitet såhär när det börjar bli mörkt och kallt.
Så, ge mig era bästa tips för att hålla humöret uppe under vinterhalvåret! Hur gör ni?

» Veckans fototriss - rostNär jag såg att veckans fototriss-tema var rost tänkte jag direkt på mammas inredningsstil.
Lite rostiga prylar, saker i zink och mycket vitt och lite nött. Så varför inte slå två flugor i en smäll - här får ni både rost och inredning.

Jag älskar den översta bilden, så himla fint stileben och det gamla fotot gör verkligen allt.
Vilken är din favorit?

» Lite mer sovrumsdetaljer

Vårat sovrum är otroligt svårt att fota så att man får en bra helhetsbild, så tills vidare får ni nöja er med lite detaljer. Diverse böcker på hyllor ovanför sängen, bokstäver från Serholt och finfina vaser från Blomsterlandet i fönstret.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bänka mig framför sveriges fulaste hem.
Och efter det Hollywood-fruarna. I morgon börjar min jobbvecka. Som fram till slutet av förra veckan bestod av noll timmar, noll dagar. Nu har jag fem eller sex långa dagar att se fram emot. Det kommer dock att bli rätt omväxlande. Några dagar på specialen, några på frukten och eventuellt en i köttet. Så kan det gå.

» I sovrumsfönstret

» Smart planlösning


Bild: Dast AB

När jag har lite att göra och mest drömmer om att bygga ett hus alternativt köpa ett och göra det till mitt brukar jag kolla runt dels på hemnet, men också på olika husleverantörers hemsidor.

Dast AB har en hel del fina hustyper och framför allt hittade jag en smart lösning i ett av dem.
Jag gillade verkligen idéen med att ha klädkammaren mellan sovrummet och tvättstugan. Det är ju jätte smart (och logiskt) egentligen. För vem vill springa mellan tvättstugan och klädkammaren? Varför ska man ha tvättstugan längst bort egentligen? Nej, om det nån gång blir ett husbygge för min del så kommer jag att ha denna lösning i bakhuvudet för jag gillade hela konceptet med det.

» Efter en lång dagBörjade dagen med en 50 minuters promenad, i mörkret och när det började ljusna. Det är mysigt.
Ger lite ny energi. Hann bara hem och äta frukost och göra mig i ordning, så var det dags att gå till jobbet också. Efter en lång dag fylld av jobb och 90 minuters promenad tycker jag att jag förtjänar en lugn kväll, och vad gör den bättre om inte ett par härliga inredningstidningar. Det är min stora last. Inredningstidningar.

» Fint på armen

Sprang en sväng på stan efter jobbet igår och snubblade över detta underbara armband från Indiska.
Det var kärlek vid första ögonkastet, och självklart fick det följa med hem.

Nu ska jag städa upp i lägenheten, fortsätta fantisera om hus och planera hallgarderoben.

RSS 2.0
img{ border: 0px; }