» Samma klädstil som inredningsstil? Eller?


Inköpsställen; H&M, Gina Tricot, Din Sko, Chique, Cocoo och Nelly.

Något som är nästan lika kul som inredning är mode, kläder och accessoarer.
Ni som följer bloggen vet att min inredningstil går mest i vitt (med svarta detaljer). När det gäller kläder är jag precis tvärtom. Svart är basen och jag använder gärna vitt till. De vita tygskorna är en favorit och jag har tappat räkningen på hur många par jag har förbrukat. Svart- och vitrandigt är en annan favorit.
När det vankas fest eller om jag känner för att klä upp mig är det klänningar och ett par tuffa skor till som gäller. Till vardags använder jag oftast jeans och hoodies eller leggings med en klänning/tunika/lång topp.
Stora svarta väskor alternativt någon fin axelremsväska är min melodi och på accessoarerna får gärna vara lite rock-chic-stuk med nitar och läder.  

Vad har du för klädstil? Är den lik din inredningsstil?
» Mode | | 5 kommentarer |

» Vita kök med svarta detaljer i fokus

Bilder: Rebecca Martyn, Erik Lefvander

För mig är köket ett av hemmets viktigaste rum. Ett av de roligaste rummen att inreda och förändra.
Basen är för mig självklar - den är vit. Stilen ska vara modern och stilren, raka linjer och smarta lösningar.
Bra förvaring är viktigt liksom detaljerna. Det är detaljerna som gör helheten.

Jag tycker att bilderna ovan visar hur mycket detaljerna gör för hela rummet. På den översta bilden har man matchat den svarta bänkskivan med ett snyggt svart golv och en spännande svart linje. Det svarta bryter av mot det vita på ett fint sätt och får köket att kännas inbjudande och intressant. En smart idé att inspireras av är skjutdörrarna som inte tar någon plats i anspråk och säkerligen slukar en hel del. Jag hade till exempel valt att gömma micron bakom dessa dörrar.

På den andra bilden är det speciellt de svarta tavlorna som drar till sig min blick, just för att det bryter av så kraftigt mot det vita. På ett fint sätt. Snittblommor är både mysigt och vackert och känns nästan lite lyxigt.   
» Inspiration Kök | | 8 kommentarer |

» Let's eatIgår anlände ett paket från Hjortgården till mig och mamma.
För min del blev det en hel drös med svarta plåtbokstäver. Kan verkligen rekommendera dem, de är superfina.
Förutom de som syns på bilderna blev det ett X också, bara för att det var så fint. Har inte bestämt mig om det ska vara i köket eller vardagsrummet än. Eller kanske på nåt helt annat ställe. Vi får se.
| | 7 kommentarer |
Upp